dijous, 26 d’agost de 2010

QUARTET CASALS


Moltes vegades s’ha dit que la música clàssica resideix en el principi de la variació. Però quan trobem aquesta idea de permanent transformació del material sonor en les partitures d’aquests tres eminents compositors hongaresos del segle XX, les sensacions que provoca podem ser molt diferents. Aquesta és l’idea de la metamorfosis tan volguda per Bartók i els seus successors.


El Quartet Casals ha gravat el seu primer disc íntegrament hongarès amb unes peces mestres del segle XX. El quartet número 4 de Béla Bartók, el primer quartet de Ligeti "Metamorfosis nocturnes" i els 12 Microludis de György Kurtág. Grabació que es va realitzar a l’estudi Teldex de Berlin els dies 24,25 i 26 de setembre del 2009 i que sortirà a la venda a final d’agost de 2010.
Ha gaudir d'aquest nou disc editat per Harmonia Mundi, que és tota una joia musical.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Great post.
Good content always attracts.
Well done.
Walt Bayliss
CEO and Founder
http://www.instantblogsubscribers.com

Jack Kung ha dit...

Hi,how are you today?I have surfed your blog serveral times, your blog is great and having a lot of intresting things. If you have time, you can visit my blog and feel free to give me some comment, more important thing is being my follower! Thank you very much.

(My blog is sharebooksreview.blogspot.com)

Humberto ha dit...

Hola:
Llegué a tu blog por casualidad, me gustó mucho. Felicitaciones y adelante.
Humberto desde Argentina.

www.humbertodib.blogspot.com

winner ha dit...

Like your blog'S style!! Please keep on working hard. ^^