dilluns, 12 de novembre del 2007

CURRICULUM VITAE

Nascut a Vic el 1985, inicia els seus estudis musicals de violoncel a l’edat de 7 anys, a l’Escola Municipal de Música de Manlleu amb Eulàlia Subirà, continuant al Conservatori Professional de Música de Badalona amb el professor Mark Friedhoff, on obtingué el Títol de Grau Mitjà, amb la qualificació d’excel•lent. A finalitzat els estudis superiors de música a l’Escola Superior de Música de Catalunya, l’ESMUC, amb el professor Damián Martínez Marco. Actualment es alumne de la “ESCUELA SUPERIOR DE MUSICA REINA SOFIA” a Madrid, a la càtedra Ferrovial de violoncel, amb la professora titular Natalia Shakhovskaya i el professor Michal Dmchowski. Ha obtingut diversos premis; primer premi del concurs de Cambra de Barcelona de l'Escola de Música de Barcelona, finalista a l’Arjau, primer premi del Xè Concurs Nacional Ciutat de Xàtiva en la modalitat de corda fregada, guanyador del X Festival de Músics Joves de Catalunya, en la modalitat de violoncel. Ha actuat com a solista amb l’Orquestra de l’Empordà i l’Orquestra del Conservatori de Girona. Ha rebut classes com alumne actiu de; Carey Beth Hockett, Lluís Claret, Jean Decroos, Daniel Grosgurin, Christoph Henkel, Maria de Macedo, Michel Poulet, Laurentiu Sbarcea, Janos Starker (a Freiburg i Kronberg), Susana Stefanovich, Peter Thiemann, Arnau Tomás i Wen-Sinn Yang. Ha realitzat enregistraments a TV3 amb obres de compositors catalans.

Fundador del Quartet Discorda (2003), han treballat amb Conrado Bolsi, David Quiggle, Quartet Arditti, Quartet Casals i Quartet Orfeus. Han obtingut; el primer premi en el 2n Concurs de la Vila de Ponts, primer premi en el XIIè Concurs de Música de Cambra de Castellterçol i Menció d’honor en el 13è concurs de música de cambra Josep Mirabent a Sitges. Han estat seleccionats per participar en el primer i segon encontre de música de cambra, de l’orquestra Athenea de Girona, impartit per el Quartet Casals.

Ha format part en diverses orquestres; Jove Orquestra Comarcal d’Osona (JOCO), Jove Orquestra de Figueres (JOF), Orquestra del Conservatori de Girona, Orquestra del Conservatori de Badalona, Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), l'Orquestra Athenea, l’Orquestra Simfònica de l’ESMUC i l’Orquestra Simfònica Consolat de Mar. Ès membre de l’Orquestra de Cambra de Vic, l’Orquestra del Segle XXI. El juliol del 2007 forma part de la Interregional Youth Orchestra (IRO). És membre titular de la JONC Philharmania i de la The World Orqchestra of Jeunesses Musicales. Durant la seva llarga experiència orquestral a treballat amb grans directors com; Salvador Brotons, Christopher Hogwood, Lutz Köler, Salvador Mas, Enrique Mazzola, Jordi Mora, Gianandrea Noseda, Antoni Ros Marbà, Manuel Valdivieso i Josep Vicent, entre d’altres.
C. VITAE
CASTELLANO

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Ei, xaval! Això està molt i molt bé, de debò. Un bon currículum i bon bloc, caram quina curradeta! Ja em diràs quantes hores (i dies) hi has esmerçat! T'escriuré per fer-te però alguna esmena, tal com vas suggerir-me. No deixis de mantenir-lo, és molt engrescador, tot plegat! Enhorabona, company de corda!

Unknown ha dit...

Nin!
Em va dir l'Anna que t'havies fet un bloc, ei, la molt enhorabona per aquest bloc, titu, està de puta mare eh, de debò, molt interessant!
Haviam si mantenim més el contacte barbut!
Per cert, no sabia que havies fet classes amb en Janos!

Cuida't molt i fins ben aviat!